X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arriba la festa grossa de la Gent Gran
Reserves fins al 24 de juliol

L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja fa dies que treballa en l´organització d´aquesta festa que s´ha anat consolidant any rere any. La diada, que tindrà lloc el proper 1 d´agost, vol ser un homenatge de Sant Vicenç a totes les persones grans de la població.

Per participar en aquesta jornada festiva, de caràcter gratuït, només cal fer una cosa: trucar al 93 791 05 11 abans del 24 de juliol, i fer la reserva.

L´Ajuntament posarà a disposició de les persones que tinguin problemes de mobilitat un servei de minibus, que s´haurà de sol·licitar en el moment de fer la reserva.

Avis


Els actes de celebració s'encetaran a les 12 del migdia a l'Església Parroquial amb una Missa Solemne que comptarà amb la participació de l'Orfeó Parroquial. En acabar, sortida cap al restaurant El Castell de l´Oliver on se servirà el dinar que clourà amb la ja tradicional sessió de ball.

L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol aprofitar aquest espai per agrair a l´Associació de Gent Gran Els Xurravins i la direcció del restaurant El Castell de L´Oliver la col·laboració prestada a l´hora d´organitzar la Diada de la Gent Gran.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^