X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament condicionarà un espai per a poder practicar el bicicross amb seguretat
Un dels objectius de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, en relació a la pràctica de l´esport, és afavorir l´accés i la pràctica de l´activitat física a tota la ciutadania. La pràctica esportiva suposa una millora del benestar personal i social, i constitueix un instrument educatiu i de convivència que permet treballar la constància, l´esforç i l´amistat com a resultat de la pràctica d´una activitat física no competitiva, lúdica i adequada a les diferents circumstàncies personals. 

D´acord amb aquesta creença, l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha decidit clausurar temporalment l´espai que estava dedicat a la pràctica del bicicross, ubicat a l´avinguda de Montalnou, en no disposar d´unes mínimes condicions de seguretat exigibles.

Cal senyalar que, alhora, s´han pres també les mesures adients per tal que la pràctica d´aquesta activitat es pugui continuar el més aviat possible una vegada preses les mesures de seguretat, control i informació que ha de tenir l´espai per a la pràctica del bicicross.

Unes mesures de seguretat que fan referència al tancat del perímetre de tot l´espai amb accessos controlats i amb uns panells d´informació on s´especifiqui els horaris, les edats mínima i màxima dels practicants, les característiques de les bicicletes, i també la prohibició d´utilitzar vehicles a motor.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dijous, 29 de novembre de 2007
Publicat el 05.07.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^