Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La 1a Acampada Familiar, una iniciativa recolzada per la força de l´èxit
Tant l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez, com el regidor de Joventut, David Pons, van apropar-se al campament per comprovar in situ que l´organització havia funcionat tal i com era previst, i compartir una estona amb les més de 80 persones que van participar a l´acampada.
ACAMPADA FAMILIAR 2007Des del primer moment, tot apuntava que la 1a Acampada Familiar, coorganitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la Plataforma Pro - Esplai, seria un èxit.

El fet que el mateix dia que es va obrir el termini d´inscripcions, s´exhaurissin les 15 places previstes per a tendes, i que en poc més d´una hora quedessin cobertes les places de reserva que s´havien habilitat, dóna bon compte de l´excel·lent acollida que va tenir l´activitat.

Arribat el moment, fins i tot, la pluja va respectar l´agenda prevista i el cap de setmana del 22 i 23 de setembre, el Parc del Germans Gabrielistes es va transformar en un inusual campament familiar, on grans i petits van poder compartir experiències, tot gaudint amb les activitats de lleure, el sopar de carmanyola, els jocs de nit i la xocolatada amb melindros que va posar punt i final a  la 1a Acampada Familiar.


CLIQUEU AQUÍ  per veure l'àmbul de fotos de l'Acampada.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Inscripcions obertes fins al 17 de desembre
Inscripcions: Fins al 17 de desembre
Publicat el 24.09.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^