www.svmontalt.cat
Hi haurà un ampli ventall d'activitats per a tots els públics i molta, molta música.

 

Los 80 Principales


La Festa Major de Sant Vicenç arriba aquesta setmana al seu punt culminant amb el gruix d’actes del seu programa. Del dimarts dia 21 i fins el diumenge dia 26, ens esperen uns dies que portaran música, alegria i diversió als diferents espais on s’hi han programat activitats, com el Centre Cívic El Gorg, l’Av. Toni Sors o la Biblioteca.


Aquesta setmana, la cultura i les lletres tornaran a tenir especial rellevància amb 3 actes  destinats al públic infantil i familiar i als amants de la poesia. Dimarts, dia 21, a les 21h es farà al Centre Cívic El Gorg el Maridatge literari amb totes les entrades venudes. Dijous dia 23, a les 17.30h, a la Biblioteca Municipal La Muntala hi haurà una sessió de L’hora del conte i divendres dia 24, també a la Biblioteca Pius Morera presentarà el seu llibre ‘Els records i la mort van de marxa’.



Dimecres dia 22, la tronada i la repicada de campanes anunciaran l'inici dels actes més solemnes de la Festa Major d'enguany. A les 11h, l’església parroquial acollirà la celebració de la missa en honor del patró del municipi, amb el cant dels goigs de Sant Vicenç i la interpretació de la Missa Pontificalis, a càrrec de l'Orfeó Parroquial El Delme. I en acabat, la ballada de sardanes i el vermut popular que es faran al Centre Cívic El Gorg a causa del temporal de vent i pluja que ens està afectant aquests dies. Ja a la tarda, tindrem un programa musical de luxe al Centre Cívic El Gorg, on actuarà l'Orquestra Selvatana, en una sessió doble de concert i ball. La cita és a les 18h i hi haurà servei de bar.


El LaberintLa recta final de la Festa Major començarà la nit del divendres dia 24 amb un concert de La Tribut FM i una sessió amb DJ’s de Cocoa. La cita és a partir de les 22.30h, al Centre Cívic El Gorg. I passada la mitjanit, arrencarà la sessió jove.

La  música jove tindrà continuïtat al Cívic dissabte dia 25 a la nit amb un nou concert, en aquest cas amb Los 80 Principales. L’actuació començarà a les 22.30h i passada la mitjanit, tornarà a sonar la música dels DJ’s de Cocoa.


A banda de la música, dissabte dia 25 també hi haurà una proposta pel públic familiar al matí i una altra pel jovent a la tarda. Així, d’11 a 14h, a l’Av. Toni Sors trobareu el Laberint gegant i a les 16h, el Centre Cívic El Gorg serà l’escenari de l’Escape Room.



Trobada Gegantera



Diumenge dia 25 arriben dos dels actes amb més solera del calendari festiu santvicentí i una de les novetats destacades del programa d’enguany: la Trobada de Gegants, la prova de ciclisme dels Xurribikers, que aquest 2020 canvia de nom i de format i el darrer concert de les festes amb La Trinca Per Pebrots. L’activitat d’aquest diumenge frenètic arrencarà a les 9h amb la plantada de gegants al carrer Major. A les 10.45h començarà la cercavila que finalitzarà a l’avinguda Toni Sors. També a les 9h, però des del pàrquing de l’Església, es donarà el tret de sortida a la 1a MontaltCronoBike. Ja a la tarda, a partir de les 19h, el teló del Centre Cívic El Gorg es tornarà a aixecar una vegada més per acollir el concert de tribut a La Trinca amb la banda Per Pebrots.


La Festa Major de Sant Vicenç 2020 s’acomiadarà fins l’any vinent amb una proposta cultural fruit de la col·aboració de la Biblioteca Municipal La Muntala i el Grup Fotogràfic de Sant Vicenç. Serà dissabte dia 1 de febrer, a les 19h, al Centre Cívic El Gorg, on es projectarà el documental La sal de la Tierra del fotògraf Sebastião Salgado. Un cop acabat el passi, s’obrirà un fòrum entre els espectadors.



Programa Festa Major Hivern 2020

Programa Festa Major Hivern 2020

Fitxer: FESTA_MAJOR_SANT_VICENC_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 1.14 MB


Publicat el 20.01.2020