X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els restaurants  Celler de l´Isard i  Montaltmar participen a la XII edició del Calamarenys
Del 5 al 31 d'octubre
CLIQUEU AQUÍ  per consultar el fulletó, editat pel Consorci de Promoció Turística del Maresme en col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, que recull l'oferta de plats i de preus dels restaurants participants.
Els calamars tornen a ser els protagonistes dels plats que aquest  mes d'octubre oferiran 23 restaurants de 5 municipis del Maresme: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt.

Enguany, Sant Vicenç aporta dues propostes a aquestes jornades gastronòmiques que ens ofereixen, del 5 al 31 d´octubre, l´oportunitat d´assaborir plats nous i plats tradicionals que tenen com a base el calamar.

Així, l´aposta del  Celler de l´Isard consisteix en un menú, on a banda d´altres plats, trobareu uns calamarsets d'Arenys farcits de fruits del mar a la crema de marisc i uns calamarsets grillé banyats amb ametlles, all i julivert.

Per la seva banda, l´Hostal Montaltmar us proposa dos “plats a la carta” perquè pugueu triar entre una lasanya de calamars amb pebrots del piquillo, o bé uns calamarsets d'Arenys saltats amb all i julivert i arròs salvatge.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 12 de desembre de 2007
Presentació de plats
Publicat el 06.10.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^