Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest Nadal els nens i nenes de Sant Vicenç poden passar-s'ho bé fent esport
Inscripcions: Fins al 17 de desembre
La Regidoria d´Esports de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt  treballa intensament en la preparació de les Estades Esportives de Nadal, que es faran els dies 24, 27,28, 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. Per apuntar-s'hi, només caldrà adreçar-se al Pavelló Municipal Toni Sors o a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà de l´Ajuntament. Per a més informació: 93 791 13 58 (Sergi Ortega)

L'objectiu principal de les Estades Esportives és entretenir i educar en la pràctica esportiva als nens i nenes que cursen des de P5 fins a 6è de Primària, sense deixar de banda la diversió. L'horari de les Estades serà de les 9.00h fins a les 14.00h, tot i que hi haurà un servei especial d´acollida per ampliar l´horari una hora a l'inici de les activitats. El preu de les Estades Esportives de Nadal és de 56 €, i per ampliar l'horari caldrà pagar 21 €.

Els assistents a les Estades practicaran un gran ventall d'esports, tant individuals com col·lectius, però sempre tenint en compte que els nens i nenes realitzin les activitats més adequades a les seves característiques evolutives, a les seves capacitats  físiques, a les seves motivacions i d'una forma lúdica.

Les inscripcions es realitzaran fins al 17 de desembre al Pavelló Municipal Toni Sors de 17.00h a 19.00 (de dilluns a dijous), o bé a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de 9.00h a 14.00h (de dilluns a divendres). Cal portar la següent documentació: butlleta d'inscripció omplerta i còpia del full d´ingrés del preu de les Estades. Hi haurà bonificacions segons les Ordenances Municipals, presentant documents oficials.

Cliqueu aquí  per descarregar-vos la butlleta d'inscripció.

Les places, limitades, s´atorgaran per rigorós ordre d´inscripció

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Inscripcions obertes fins al 17 de desembre
Inscripcions: Fins al 17 de desembre
Publicat el 28.11.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^