X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Deixa volar la teva imaginació i diverteix-te creant
Inscripcions obertes fins al 17 de desembre

La proposta que us fa l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb els Tallers Creatius, és una proposta ben engrescadora dins el món de les manualitats i de les aficions. Així, els participants dels tallers, que es realitzaran aquest Nadal al Centre Cívic El Gorg, podreu deixar volar la imaginació i fer creacions amb tampons de relleu, foam, … o scrapbooking, una tècnica que us permetrà crear muntatges únics, donant-los un toc original i artesanal, fent servir material ben diversos: enganxines, pintures, retalls de roba, botons, cintes, etc…

Els tallers tenen un preu unitari de 4€ i es faran en horari de matí i tarda. Els de matí i primer torn de tarda, estan pensats per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Els tallers del segon torn de tarda estan dirigits a adolescents i joves a partir de 13 anys.

Les inscripcions es realitzaran fins al 17 de desembre al Cau Jove (Av. Verge de Montserrat, s/n) 17.00h a 21.00h. Les places, limitades, s´atorgaran per rigorós ordre d´inscripció. Per a més informació: 93 791 34 79 (Pedro Salguero)

Cliqueu aquí  per descarregar-vos tota la informació sobre els Tallers Creatius.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Inscripcions: Fins al 17 de desembre
Publicat el 03.12.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^