X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Regidoria d'Infància i Joventut organitza una exposició i tallers per celebrar el Dia Internacional de la Biodiversitat


Horari de l'Espai Jove El Cau: de dilluns a dijous, de 16 a 20h i divendres i dissabtes, de 16.30 a 20.30h.


Del dilluns, 17 al dissabte, 22 de maig, a l’Espai Jove El Cau, en els horaris habituals, es podrà visitar una exposició centrada en els artròpodes, que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. L’exposició representa una oportunitat única per veure exemplars d’aquests animals tan abundants i alhora tan desconeguts.

El dels artròpodes és el grup amb major nombre d’espècies del regne animal. Dins seu es classifiquen altres grans conjunts d’animals com els insectes, els crustacis (els crancs, per exemple), els aràcnids (les aranyes i escorpins) I els miriàpodes (els centpeus I milpeus).

La mostra pretén despertar l’interès per aquests éssers, a reconèixer la seva importància en l’equilibri dels ecosistemes i a fomentar el respecte pels animals i pel medi ambient en general. Per assolir aquests objectius, l’exposició es complementarà amb diversos tallers gratuïts, destinats a famílies amb infants i joves.

TALLERS

  • Toca-Toca: de 17.30 a 18.30h 


  • Hotel d’insectes - INSCRIU-T'HI
    Dissabte, 22 de maig, de 17.30 a 19h


Els tallers són gratuïts amb places limitades (25 persones). Les inscripcions és poden fer per grup amb un màxim de 4 persones.

Les activitats aniran a càrrec de Sergi Romeu Vallès, col.laborador del Museu de Ciències Naturals de Granollers i del Zoo de Barcelona, i membre IABES International Association of Butterfly Exhibitors & Suppliers.



Exposició i tallers artròpodes

Exposició i tallers artròpodes

Fitxer: EXPO_ARTROPODES_I_TALLERS.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 834.11 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^