X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Rosalia Oller, nova jutgessa de pau de Sant Vicenç de Montalt

El Ple de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va esollir el passat 30 de juny a Rosalia Oller i Boada com a jutgessa de pau del municipi amb el vot favorable de tots els grups municipals, excepte Cs i el regidor Francesc Guillem que es van abstenir.

Jutgessa de Pau


Rosalia Oller, que fins ara era jutgessa de pau suplent, substitueix a Juli Martín i Moliné, que deixa el càrrec després d'onze anys per motius personals.

La nova jutgessa de pau va ser nomenada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el passat mes d'agost per un període de 4 anys.

Per ser jutge/ssa de pau només cal ser major d'edat, tenir la nacionalitat espanyola i no estar immers en cap causa d'incapacitat, ni d'incompatibilitat per a l'exercici de les funcions jurisdiccionals (s'exceptuen les relatives a l'exercici d'activitats professionals o mercantils).

Aquest càrrec està compensats en els termes que estableixi la Llei de pressupostos generals de l'Estat. Aquesta compensació, que varia segons el nombre d'habitants del municipi, és compatible amb les percepcions que ingressin provinents d'altres activitats professionals compatibles amb l'exercici del càrrec.

L'horari de visites al Jutjat de Pau, ubicat a l'edifici de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) és de dilluns a divendres, de 9 a 10.30h.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^