X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´institut de Sant Vicenç obrirà amb mòduls al setembre de 2008

Reunió educacióL'institut s´estrenarà al setembre de 2008, amb 3 mòduls que acolliran 4 aules, 1 menjador-office, lavabos i espais de reunions i treball. Aquest és el compromís ferm que va arrencar l´alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, a la Generalitat de Catalunya en el decurs de la reunió mantinguda el passat dia 17 de desembre, a la seu dels Serveis Territorial d´Educació de Barcelona-Comarques.

La trobada entre l´alcalde de Sant Vicenç i el delegat Territorial d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Camil Fortuny, que hi va assistir acompanyat de tècnics del departament de Planificació Educativa, dona continuïtat al seguit de reunions mantingudes per ambdues parts des de l´inici de l´actual legislatura, amb l´objectiu de dotar d´un nou equipament educatiu, en concret un institut, a Sant Vicenç de Montalt.

En aquest sentit, la Generalitat ja es va comprometre al setembre a tirar endavant el projecte, comprimís que va refermar el conseller d´Educació, Ernest Maragall, amb ocasió de la inauguració oficial del CEIP Sot del camp, el passat novembre.

Amb aquesta nova reunió, l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt torna a palesar la seva voluntat de prioritzar els projectes educatius, en arrencar la ratificació de la Generalitat pel que fa a la data d´obertura del nou institut. Així, al setembre de 2008 els alumnes de la vila que actualment cursen 6è podran iniciar l´ESO al nou institut que es trobarà ubicat al Sot del Camp.

Pel que fa a la construcció de l'edifici definitiu, la previsió del departament d´Educació és que al 2008 s´encarregui la redacció del projecte.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Els pisos, destinats a joves i a gent gran, es construiran al Ps. de Sant Joan
Publicat el 01.01.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^