X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El web municipal, www.svmontalt.cat, es renova
El nou any ens ha deixat l´estrena del nou web municipal que llueix un disseny més actual i atractiu, fruit de la implantació de la nova Imatge Corporativa Municipal. El projecte ha estat impulsat des de la Regidoria de Comunicació, i entre les novetats que s´han introduït us en destaquem la nova capçalera, on s´hi van intercalant fotografies, que anirem renovant periòdicament, del municipi i dels seus indrets més característics. El web municipal entra, doncs, en una nova etapa en la qual es vol obrir més a la ciutadania i esdevenir un mitjà de comunicació eficaç, que presti atenció al ciutadà durant els 365 dies de l´any i les 24 hores del dia.

El nou web és l'eina de comunicació digital, a través de la qual l'Ajuntament difon l'actualitat local. A més de les notícies del dia a dia i de la feina de les àrees municipals, hi tenen cabuda informacions d'entitats o de personalitats de la població. En l'apartat de Mitjans de Comunicació Local, a partir del 10 de gener,  també podreu trobar, en format pdf, el butlletí d´informació municipal i ciutadana El 9 Montalt i la nova publicació mensual Sant Vicenç ACTIU, que recollirà els actes d´agenda del mes en curs i un seguit d´informacions d´interès general. Us recordem que a l´apartat L´agenda també podeu trobar les activitats previstes, detallades dia a dia, i que l´Ajuntament ofereix a les entitats i associacions la possibilitat d'afegir actes que després es validen des del consistori. Per gaudir d'aquest servei, només cal que els actes que s´hi anunciïn siguin oberts a tothom.

També teniu a la vostra disposició el formulari L´Ajuntament més a prop, a  través del qual els ciutadans poden fer arribar els seus comentaris, queixes o suggeriments a l'Ajuntament i a l'alcalde. El web també permet posar en marxa tota mena de formularis i enquestes, així com àlbums de fotos. Una altra novetat és que, a mig termini, la informació general relativa a la vila, i sobretot al turisme, s'hi trobarà traduïda a d'altres idiomes: castellà, anglès i francès.

A més de la informació, un altre punt fort del web és l'apartat relatiu als serveis, tràmits i normativa. Seccions prou detallades sobre la tasca que porten a terme les regidories, els diferents equipaments de Sant Vicenç i un apartat molt extens dedicat a explicar els tràmits que els ciutadans poden fer: s'informa de com iniciar-los, hi ha tot el material i els formularis necessaris per tal de fer les sol·licituds corresponents i s'hi troben les dades de contacte de cada departament. A més, en el Tauler d'anuncis trobareu tota la informació relacionada amb publicacions d'anuncis oficials (licitacions, oferta pública de treball, etc.).

Al web municipal també trobareu cada mes l'ordre del dia dels plens municipals, així com les actes, tant de Ple com de Junta de Govern. A banda de les diferents seccions, hi ha altres apartats destacats amb informació pràctica sobre l'Ajuntament, el municipi i les entitats, a les que l'Ajuntament ofereix la possibilitat de disposar, de manera gratuïta, de la seva pròpia web i gestionar-la a través del portal municipal.

Ja per acabar, us recordem que a través del web municipal, els santvicentins també poden obtenir una adreça de correu electrònic amb el nom de la població. S'ofereix  de manera gratuïta a través del portal lamalla.net.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.01.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^