X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les Puntaires de Sant Vicenç Ensenyen l'Art dels Boixets al SITC
Un grup de puntaires, en representació de l´Associació de Puntaires de Sant Vicenç de Montalt, va visitar el divendres 27 de maig el SITC. Durant la seva visita, les puntaires van mostrar com es treballa l´art de boixets i les puntes de coixí a tots els visitants que van visitar l´estand de la Diputació de Barcelona, on es trobava ubicat el Consorci Costa del Maresme.
Durant els dies 26, 27, 28 i 29 de maig, Sant Vicenç de Montalt va participar en l'edició d'enguany del Saló Internacional de Turisme de Catalunya.

En aquesta ocasió, Sant Vicenç  a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme, va ser present al SITC a l´estand del Consorci Costa del Maresme, on les persones que es van acostar se´ls oferia informació diversa sobre la comarca i els seus municipis. 

Sant Vicenç de Montalt  va repartir més de 300 mapes amb informació sobre el municipi, festes i fires, activitats que es poden realitzar i serveis que es poden trobar al poble.

Amb la participació al SITC, la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme vol promoure el nostre municipi i difondre totes les possibilitats culturals, lúdiques, d´oci i esportives que els visitants poden trobar a Sant Vicenç.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 14 de desembre de 2005
Dijous, 1 de desembre de 2005
Dissabte, 26 de novembre de 2005
Dissabte, 1 d'octubre de 2005
Dissabte, 17 de setembre de 2005
Publicat el 31.05.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^