X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Carnaval 2008 ja és aquí!!!
La celebració arribarà la tarda del divendres, dia 1,  de la mà de les escoles de la vila. Així, el CEIP Sant Jordi i l´Escola Bressol Els Garrofers participaran en una rua que recorrerà els carrers que envolten els dos centres educatius, i per la seva banda, el CEIP Sot del Camp festejarà el Carnaval al recinte escolar amb un seguit d´activitats lúdico-festives. Tot plegat, una invitació perquè els nens i nenes deixin volar la seva imaginació i puguin lluir de pirates, princeses, indis o bruixes.

Enguany, tot i que el Carnaval cau molt aviat al calendari, a Sant Vicenç ja està tot a punt per rebre a Sa Majestat Carnestoltes. La celebració arribarà el divendres, de la mà del Carnaval de les escoles, i el dissabte, les AMPES agafaran el relleu i sota el lema, "Tres AMPES i una RUA", ens convidaran a participar en la rua que sortirà a la 5 de la tarda del Pàrquing de l´Església, i que acabarà a l´envelat, on la regidoria de Cultura ha programat un ball de disfresses amb animació infantil. I pocs dies després, en concret el dia 6, Dimecres de Cendra, l´Associació Ball Pla encapçalarà la comitiva de l´Enterrament de la Sardina, que sortirà a les 7 de la tarda del Centre Cívic, per arribar cap a les 8 a l´envelat, on es farà una Sardinada Popular que baixarà el teló del carnaval 2008.

Ja ho diu la dita: “Per Carnaval tot si val!”. Així doncs, des de l'Ajuntament, us animem perquè, en aquests dies, aparqueu per una estona la vergonya,  remeneu als armaris i calaixos, prepareu les vostres disfresses i participeu activament del Carnaval. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.01.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^