www.svmontalt.cat
Us presentem l'oferta formativa adreçada a les persones, que es posen en marxa el 19 de setembre, dins del cicle 'Treball, Talent i Tecnologia'


El projecte 'Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' té a punt una àmplia oferta de tallers i cursos adreçats a persones que vulguin millorar les seves competències digitals. El primer es farà a partir del 19 de setembre i les inscripcions ja estan obertes. Són un total de sis propostes, totes  gratuïtes: la majoria es faran de manera telemàtica i dues de les formacions s'impartiran presencialment. Aquest projecte està impulsat pels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac, s'inclou en el programa 'Treball, Talent i Tecnologia' i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

El tallers adreçats a la millora de competències digitals per a les persones es faran entre els mesos de setembre a novembre i pretenen dotar de recursos en àmbits com les eines de treball col·laboratiu, l'ús de les xarxes socials per a la recerca de feina i la venda i promoció de productes i/o serveis. També es treballaran eines com el CV digital, els portals professionals en línia i el desenvolupament de la marca personal a internet. Preneu-ne nota!

 ELS TALLERS

Tots els tallers estan finançats per la Diputació de Barcelona en el marc del programa 'Treball, Talent i Tecnologia'.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la web de Les 3 Viles .


TTT 3 VILES

 Accions adreçades a empreses 

D'altra banda, el projecte 'Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' prepara un cicle de seminaris per a empreses i manté actiu el programa d'assessorament. AQUÍ podeu consultar els seminaris adreçats a empreses i en aquest ENLLAÇ trobareu informació del programa d'assessorament.

 Treball, Talent i Tecnologia 

‘Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' forma part del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'. Està impulsat impulsat conjuntament pels Ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

Publicat el 06.09.2022