X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt torna a celebrar la Diada Nacional de Catalunya
L'ofrena floral, amb la participació d'entitats del poble, l'acte més destacat


Després de dos anys de restriccions a causa de la pandèmia de la Covid, la Diada ha recuperat la normalitat.

 LES IMATGES DE LA DIADA 2022, EN UN CLIC!

Diada Nacional de Catalunya 2022


L’ofrena floral de les entitats socials, educatives, culturals i esportives del teixit associatiu del poble han tornat a tenir el protagonisme principal de l’acte institucional de la Diada a Sant Vicenç de Montalt, un acte que s’ha fet, com és habitual, al carrer Xaloc, davant el monòlit de l’Onze de Setembre, i que, enguany, s’ha celebrat ja sense restriccions per la Covid.

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya ha començat amb l’entrada de la Colla Gegantera. Tot seguit, en el seu discurs l’alcalde, Victor Llasera, ha posat en valor la pluralitat, la capacitat de lluita i la tenacitat d’un poble i un país compromès amb les llibertats. Llasera ha finalitzat l’al·locució desitjant 'a tots i totes una molt bona Diada Nacional de Catalunya. La celebreu com la celebreu, cadascú des de la seva ideologia i des del seu pensament, però sempre respectant als altres, sempre reivindicant de manera pacífica i sempre pensant en el nostre país’.

Posteriorment, representants d’una vintena d’associacions i entitats del poble, i també de forces polítiques han fet la tradicional ofrena floral.

La celebració de la Diada a Sant Vicenç ha comptat amb la participació de l’Orfeó Parroquial El Delme que, entre altres peces, ha interpretat el cant d’Els Segadors. L'acte ha finalitzat amb un vermut popular i una ballada de sardanes interpretades per la Cobla Premià.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^