Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament atorga 14 beques per a llibres de text i material escolar


Els ajuts beneficiaran un total de 14 famílies i 24 alumnes, 17 de primària i 7 de secundària.

Ajuts escolars


L’Ajuntament ha atorgat per a aquest curs un total 14 beques per adquirir llibres de text i material escolar. Els ajuts sumen 1.100 euros i s’han distribuït entre totes les sol·licituds que complien els requisits i les condicions de renda de la convocatòria.  L’import mitjà de les beques és de 74 euros amb oscil·lacions a l’alça o a la baixa depenent de les diferents situacions familiars.

Els ajuts, que beneficien alumnes de Sant Vicenç que cursen ensenyaments obligatoris, des de P3 fins a 4t d’ESO, tenen com a objectiu col·laborar amb les famílies en condicions socioeconòmiques més desafavorides, pal·liant les despeses que els comporta l’inici del curs escolar.

De les 23 sol·licituds rebudes, 14 s’han acceptat en complir els requisits establerts i 9 s’han desestimat per no obtenir la puntuació mínima necessària establerta en el barem de les bases, per no estar empadronat al municipi o perquè els sol·licitants no han presentat la documentació requerida i, per tant, no s'ha pogut acreditar el compliment de requisits.

 Ajuts municipals per a activitats d’estiu 
Enguany, s’han rebut 6 sol·licituds, de les quals 1 ha estat aprovada, 3 denegades (dues per no obtenir la puntuació mínima necessària i l’altra per no constar la corresponent inscripció a l’activitat). També s’han produït 2 renúncies. L’import total de l’ajut concedit és de 217,26 euros.

 Beques menjador 
Per a aquest curs 2022-2023 s’han tramitat 40 sol·licituds d’ajuts al menjador escolar que gestiona el Consell Comarcal del Maresme. De les 40 sol·licituds rebudes, 27 s’han concedit, 12 s’han denegat per superar el llindar de renda màxim establert a les Bases de la convocatòria i 1 sol·lictud está en estudi tota vegada que s’ha detectat una incidència en la documentació que cal presentar.

La gestió del programa municipal de beques va a càrrec de la Regidoria de Benestar Social.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^