X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Lliurats els premis del concurs de pessebres


Martín Gómez, Xavier Tapias i Andrea Astudillo han estat els guanyadors del certamen d'enguany.

Premis concurs pessebres 2022


El passat dissabte, 22 de gener, en el marc dels actes organitzats amb motiu de la Festa Major de Sant Vicenç, l’alcalde, Victor Llasera, i la regidora de Cultura i Festes, Laia Sorribes, van lliurar els premis del concurs de pessebres que aquest Nadal ha tornat a organitzar el consistori santvicentí amb la col·laboració dels Amics dels Pessebres.

A Sant Vicenç de Montalt tenim un talent, una creativitat i una imaginació inesgotable i els pessebres dels guanyadors i guanyadores d'enguany en sçon un perfecte exemple. d’en Martín Gómez (categoria infantil, en Xavier Tapias i l’Andrea Astudillo en són un perfecte exemple.

En l’apartat popular/tradicional el premi ha estat per a Xavier Tapies. En la categoria infantil el premi va anar a parar a mans de Martí Gómez. E premi en la categoria artístic va ser per Andrea Astudillo, després que el jurat decidís passar el seu pessebre de l’apartat popular/tradicional per reconèixer l'originalitat de la seva obra. Tots els participants van rebre un diploma i una bosseta de carquinyolis.

L'enhorabona als guanyadors i gràcies a tots els participants i al jurat, integrat pels membres dels Amics dels Pessebres.


Premis concurs pessebres 2022

Premis concurs pessebres 2022

Premis concurs pessebres 2022

Premis concurs pessebres 2022

Premis concurs pessebres 2022

Concurs Pessebres



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^