X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt actua per combatre el 'turisme de residus'

Àrees de contenidors


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja ha obert diversos expedients sancionadors per combatre el ‘turisme de residus’. Aquesta pràctica il·legal es produeix per part de ciutadans residents d’altres pobles veïns que tenen implantada la recollida selectiva porta a porta, que consisteix a treure els contenidors i passar a recollir els residus a la mateixa porta dels habitatges segons un calendari establert. 

Per a alguns veïns, però, és més fàcil llençar la brossa al poble del costat i això ha provocat que en les darreres setmanes alguns dels contenidors més propers als límits del municipi es trobin desbordats per culpa de l'anomenat ‘turisme de residus’. Això, a banda de donar una imatge descuidada del poble, suposa un cost extra per a les arques santvicentines.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha decidit actuar per mitigar els efectes perjudicials que la implantació del porta a porta en municipis veïns està provocant en algunes àrees de contenidors que sistemàticament es desborden.

En aquest sentit, des de la Regidoria de Medi Ambient s’està treballant perquè els municipis del nostre entorn que han apostat per la recollida d’escombraries porta a porta s’impliquin en la resolució d’aquesta problemàtica.

En paral·lel, l’Ajuntament de Sant Vicenç ha incrementat el servei de recollida en les àrees limítrofes amb una recollida extra a la setmana de paper/cartró, envasos i rebuig i també s’hi realitzaran tasques de neteja els dilluns i els divendres. A més, s’ha reforçat la vigilància i control i ja s’han obert diversos expedients sancionadors.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.02.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^