X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza un curs intensiu de monitors i monitores de lleure
Destinat a persones majors de 18 anysEl curs ofereix formació per treballar en l’àmbit de les activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

La Regidoria d'Infància i Joventut ofereix un nou curs de monitors i monitores de lleure que es podrà dur a terme a Sant Vicenç de Montalt a partir del 5 de maig.

Es tracta d’un programa de formació, adreçat a aquelles persones majors de 18 anys que estan interessades a formar-se en el camp del lleure educatiu. Un cop superat tot el procés acadèmic s’obté el Diploma i Carnet de Monitor d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El curs es desenvoluparà entre el 5 de maig i el 17 de juny de 2023 al Centre Cívic El Gorg. La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada de portar-lo a terme. 

El preu de la formació és de 230 euros, però us podeu beneficiar de les bonificacions següents:

  • 50%  per estar inscrit als Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant vicenç de Montalt
  • 75% per estar en el programa de servei d'Acompanyament Juvenil o acreditar estar en seguiment per part dels Serveis Socials Municipals.

Totes les persones interessades es poden inscriure en aquest enllaç, sempre que quedin places disponibles. En el moment de fer la inscripció s'haurà d'adjuntar el comprovant de pagament que s'ha de realitzar per la passarel·la de pagament.


Curs de monitor/aOAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.02.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^