www.svmontalt.cat



Les biblioteques La Muntala de Sant Vicenç de Montalt i Can Milans de Caldes d'Estrac juntament amb la Fundació Palau sumen sinèrgies per omplir de poesia les dues viles.



Àngela Suárez


En el marc dels actes organitzats amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, instituït per la UNESCO i que se celebra el 21 de març arreu del món, la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en proposa un concert de la soprano santvicentina Àngela Súarez que estrena a casa 'Obres somiades'. Serà un concert especial amb un repertori d'obres reconegudes que són joies de la música lírica; totes elles, acompanyades d'un fil conductor, una història. Àngela Suárez compartirà escenari amb tres grans instrumentistes: Àlex Castellana al piano, Helena Masafrets al violí i Júlia Duatis al violoncel. L'esdeveniment, que és d'entrada lliure, se celebrarà el pròxim 18 de març, a les vuit del vespre, al Centre Cívic El Gorg. 

D'altra banda, la Biblioteca Municipal La Muntala ha programat per diumenge 19 de març, l'espectacle 'Apetitos', amb la Celina Cedro i l'Anna Redó, que ens presentaran una col·lecció de 40 poemes i 15 il·lustracions originals que dialoguen sobre els abismes de la condició humana i les emocions més primitives com el dolor, el temor o la frustació. La cita és a partir de les 17.30 h al Centre Cívic El Gorg.

També se celebraran actes amb motiu del Dia Internacional de la Poesia a la població veïna de Caldes d'Estrac. La Fundació Palau se suma a la celebració amb l’espectacle ‘M’exalta el nou i m’enamora el vell’ de la companyia Teatre eSseLa, amb Pep Tines i Cacu Prat i imatgess de Sebastià Plans. L'activitat tindrà lloc dissabte 18 de març a la 19 h a la Fundació Palau. Preu per persona 3€ amb el carnet de biblioteca entrada gratuïta. L'aforament és limitat i cal inscripció prèvia a fp.info@fundaciopalau.cat

La proposta de la Biblioteca Can Milans de Caldes, sota el títol 'La mar de poesia. Cada dia un poema', ens proposa una tria de poemes amb el mar com a teló de fons, que seran publicats al seu instagram @bcanmilans del 20 al 24 de març.


Dia Mundial de la Poesia 2023


Concert Àngela Suárez

Publicat el 14.03.2023