X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Medalla de bronze en salt de llargada per Eva Sans al Campionat d'Espanya Màster d'atletisme

Eva Sans


El Campionat d'Espanya Màster d’atletisme en pista coberta va tenir lloc el cap de setmana del 3 al 5 de març a Antequera (Màlaga). En aquesta cita esportiva, que reunia prop d’un miler d’atletes, la santvicentina Eva Sans va continuar sumant èxits al seu palmarès esportiu, en aconseguir penjar-se al coll la medalla de bronze en salt de llargada amb una marca de 4,38m.

A aquest podi, l’Eva suma també la cinquena posició obtinguda en triple salt i el quart lloc de la competició per equips en el relleu 4x200 amb les seves companyes del Durango Kirol Taldea.

L’atleta santvicentina va aconseguir la mínima per participar en el Campionat d’Espanya, el passat 19 de febrer a Sabadell, al Campionat de Catalunya Màster en pista coberta, on va participar en salt de llargada i triple salt, proclamant-se sotcampiona d'aquesta modalitat.

La propera cita de Sans és amb el Mundial que se celebrarà a finals de març a Turon (Polònia), om competirà en triple salt i 200mll.

Des de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt donem l'enhorabona a l’Eva i li desitgem molts èxits al Mundial i que continuï recollint bons resultats.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^