X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Ple elegeix per sorteig els integrants de les meses electorals per a les eleccions municipals del 28 de maig


Les persones que han estat escollides per formar part d’una de les 7 meses electorals, que es constituiran per a les eleccions municipals, rebran properament una notificació.

Avui ha tingut lloc el Ple per escollir els ciutadans i ciutadanes que formaran part de les meses electorals de cara a les properes Eleccions Municipals que se celebraran el 28 de maig.

Mitjançant sorteig s’han designat els 9 candidats per a cadascuna de les 7 meses que hi haurà a Sant Vicenç de Montalt durant la jornada electoral. Així doncs, s’han triat en total 63 persones: 21 titulars (president, primer vocal i segon vocal) i 42 suplents (primer suplent de president, segon suplent de president, primer suplent del primer vocal, segon suplent del primer vocal, primer suplent del segon vocal i segon suplent del segon vocal). En el cas que alguna de les persones que ha sortit escollida presentés una reclamació i la Junta electoral l’acceptés, el seu lloc no l’ocuparia un dels suplents, sinó que sortiria dels altres 147 suplents que també han estat escollits en el sorteig inicial.

L’elecció s’ha fet mitjançant un sorteig informàtic que ha tingut lloc davant de l’alcalde, dels regidors i regidores del consistori santvicentí i de la secretària accidental de la corporació.

Els candidats a ser escollits vocals d’una mesa són totes les persones inscrites al cens electoral del poble que tenen entre 18 i 70 anys i, com a mínim, saben llegir i escriure. Per ser president/a d’una mesa, a més, s’ha de tenir com a mínim batxillerat  o formació professional de 2n grau.

L’Ajuntament fa arribar els llistats de les persones que hagin resultat elegides i els seus suplents i a la Junta Electoral de Zona. Finalment, l’Ajuntament envia als ciutadans i ciutadanes les corresponents notificacions.

  ADJUDICACIÓ DE CÀRRECS DE VOCAL I PRESENT A LES MESES ELECTORALS-28M  

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^