Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Debat electoral entre els candidats a l'Alcaldia de Sant Vicenç de Montalt

Debat electoral

L'emissora municipal de ràdio, Ràdio Santvi, i la Regidoria de Comunicació han organitzat un debat electoral amb motiu de les eleccions municipals del 28 de maig.

El debat comptarà amb la presència de tots els caps de llista de les nou candidatures que es presenten a les municipals del 28-M: Miquel Àngel Martínez (JUNTSXSVM – ARA PL), Sergi Rabat (SOM-HI), Laia Sorribes (ERC – AM), Elisa de Mata (PP), Francesc Guillem (Gent de Sant Vicenç), Javier Sandoval (Sempre Santvi-CP), Amadeu Clofent (Junts per Catalunya – CM), Cristian Garralaga (Valents) i Daniel Redón (Impulsor República Catalana).

El debat, moderat per Gemma Palet i Ana Montes, girarà al voltant de quatre grans blocs temàtics, on els candidats podran exposar i debatre quines són les seves propostes pels pròxims quatre anys pel municipi de Sant Vicenç de Montalt i, al tram final, s’obrirà un torn de preguntes entre el públic assistent a la sala.

L'acte obert a tothom es farà al Teatre del Centre Cívic El Gorg el proper dimarts 23 de maig a les 19:30 h, i serà retransmès en directe per Ràdio Santvi a la freqüència 107.4 de la FM, per internet a radiosantvi.cat i al YouTube de l’Ajuntament svmontalt.cat


Candiats_es 28M

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^