X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Poesia i + torna a Sant Vicenç el 5 de juliol
Hi haurà tres propostes artístiques al parc dels Germans Gabrielistes


El Poesia i + torna a Sant Vicenç de Montalt aquest 2023 i ho fa amb noves veus de la poesia i valors incontestables de la música independent. La cita és el dimecres 5 de juliol, a partir de les vuit del vespre i en un entorn ja consolidat com el parc dels Germans Gabrielistes. A Sant Vicenç, podrem descobrir tres propostes artístiques. Eduard Olestí, Selva Nua -Joana Jové, Adrià Garcia i Gerard Català-, i el grup Angeladorrrm protagonitzaran una vesprada poètica i musical. El preu de l'entrada per gaudir d'aquestes tres propostes és de 8 euros. Més informació i compra d’entrades, al web del Festival, poesiaimes.cat.

Organitzat per la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, el Festival Poesia i + celebrarà la 18a edició del 27 de juny al 9 de juliol a diferents escenaris de Caldes d'Estrac, Sant Pol de Mar, Mataró, Teià, Sant Andreu de Llavaneres, Dosrius, Alella, Arenys de Mar i Sant Vicenç de Montalt.


Festival Poesia i + 2023

Festival Poesia i + 2023

Fitxer: poesia_i__.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.09 MB


A Sant Vicenç, el festival arriba el 5 de juliol, a partir de les 20 h, al parc dels germans gabrielistes  
Eduard Olesti (20h) L'any passat va guanyar el premi Amadeu Oller amb Sarcop, un llibre punyent i únic en la seva espècie, que combina retalls de vida amb rudiments de saviesa, astres iridescents i desastres quotidians, follia poètica i transcripció amfíbia. Com la seva poesia, la seva activitat creativa és també força bastarda: llicenciat en Filologia Hispànica i amb estudis de Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre sense finalitzar, projectes d’art i projectes escènics, cofundador de la companyia Trashèdia AP-7 i comissari de la Sala d’Art Jove amb el Col·lectiu Bord, ajudant de direcció i col·laborador de revistes diverses... I tot el que vindrà, perquè això és tot just l’inici. Si no el coneixeu, aquest és probablement el dia ideal. Ell obre foc en una vetllada enèrgica i despentinada.

Eduard Olesti


  Angeladorrrm (20:30h)Angeladorrrm és un dels secrets més ben guardats de l’escena indie emergent catalana. Amb el seu pop rabiós inconformista, aporta aire fresc dins del pop d’autor català amb un equilibri molt fi entre guitarres esmolades i lletres oníriques que reflecteixen pors i desitjos del tot contemporanis al voltant de la família, les amistats i què significa fer-se gran. La seva música oscil·la entre el xiuxiueig i el crit. Hi ha una nostàlgia mesclada de folk, shoegaze i dream pop dels noranta amb influències de grups com Big Thief, Yo La Tengo, My Bloody Valentine i de més a prop, de les catalanes Rombo. Com La Ludwig Band i Remei de Ca la Fresca, formen part de l’escuderia de The Indian Runners, tot un segell de qualitat.

Angeladorrrm


  Selva Nua (21:30h)La geografia té un pes important per explicar qui són Selva Nua. Joana Jové, Adrià Garcia i Gerard Català provenen de diferents pobles de la rodalia de Lleida, però viuen repartits estratègicament entre Barcelona, Tarragona i Girona. Aquesta distància no va ser un problema sinó un al·licient perquè en el moment més cru d’aquella pandèmia que comença a quedar lluny es posessin a gravar una cançó que es diria “Nuvolosa” i que —sorpresa!— els obriria algunes portes. El projecte ha anat creixent i l’any passat Bankrobber els va editar l’àlbum Momentani, una de les revelacions de 2022. Selva Nua combinen una sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces. Un paisatge sonor que combina a la perfecció amb les vistes espectaculars del parc dels Germans Gabrielistes.  

Selva Nua

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^