X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Diada de Sant Jordi deixarà a Sant Vicenç un mar de llibres
L'acte central es farà a la biblioteca el 23 d'abril a les 6 de la tarda

Al llarg de tot el cap de setmana i fins la mateixa jornada del 23 també podreu gaudir d´una festa que fa sortir al carrer tota la població per visitar les tradicionals parades de llibres i roses que s´instal·laran a la Plaça del Poble, a l´entorn del Centre Cívic, a la rotonda de l´avinguda Montaltnou o a Montaltpark.

Per la seva banda, l'AMPA del Sot del Camp muntarà una paradeta de rosers de pitiminí el dia 23 d'abril a l'escola. Els rosers, plantats en uns gots/test que hauran pintat els nens i nenes del Sot del Camp, es vendran al preu de 3€. La paradeta estarà oberta de 2/4 de 9 a 9 del matí i de 3/4 de 5 a les 6 de la tarda. Els beneficis s´invertiran en activitats i materials per a tota la canalla de l'escola.

Agenda d´Actes

Curiositats al voltant de la Diada de Sant Jordi

SenyeraAquest Sant Jordi, l´ambient literari i festiu tornarà a omplir Sant Vicenç de lletres, poesia, contes i convocatòries ben participatives. Per anar obrint boca, dissabte, dia 19, el Centre Cívic acollirà la funció de titelles, que ha programat la Regidoria de Cultura per acostar la llegenda de Sant Jordi al més menuts.


Un any més, la Biblioteca Municipal La Muntala tornarà a mantenir un paper destacat en la tasca diària de promoció de la lectura i celebrarà la Diada de Sant Jordi amb un seguit d´activitats relacionades amb aquesta festa tan nostra i alhora tan internacional, ja que el 23 d´abril va ser designat per la UNESCO com el dia mundial del llibre.

Així, dimecres, dia 23, a partir de les 6 de la tarda,  els lletraferits de totes les edats, que han participat als Jocs Florals ´08, es donaran cita a la biblioteca per conèixer el veredicte del jurat. Un veredicte que anirà precedit de la presentació i narració, a càrrec de l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, del conte Carpòrium: un món submarí, que ha estat escrit per Carolina Llacher, il·lustrat per Judit Armengol i editat per l´Ajuntament en col·laboració amb Caixa Laietana.

Però, aquest Sant Jordi ens deixarà també altres dues novetats literàries: el recull de receptes de cuina, La cuina de Sant Vicenç, editat per l´Associació Els Xurravins; i la guia, Era uns temps, anys 30-40 al Maresme, editada pel Grup de Biblioteques del Maresme. El concert Guitarres del món, a càrrec de Josep Traver, el dia 24; i la presentació del llibre La comunicació més enllà de les paraules, de Marta Albadalejo, el dia 26, arrodoniran la programació cultural d´aquest Sant Jordi ‘08.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.04.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^