X
Música & Drinks
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
4.822 persones podran votar a Sant Vicenç de Montalt diumenge 23 de juliolA Sant Vicenç hi haurà un total de 3 col·legis electorals on els santvicentins i les santvicentines podran votar des de les 9h fins a les 20h de manera ininterrompuda.

Podeu consultar a quin col·legi i mesa voteu en aquest   ENLLAÇ

El 23 de juliol se celebren eleccions a les Corts Generals: Congrés i Senat. Hi poden votar tots els espanyols majors d'edat inscrits al cens electoral, tant si resideixen a l'Estat espanyol com a l'estranger.

Accediu al web del Ministeri de l'Interior per consultar tota la informació relativa a aquests comicis estatals.

A Catalunya, dividida en quatre circumscripcions electorals, s'escullen un total de 48 diputats i diputades, i 16 senadors i senadores:

  • Barcelona: 32 diputats i 4 senadors
  • Girona: 6 diputats i 4 senadors
  • Lleida: 4 diputats i 4 senadors
  • Tarragona: 6 diputats i 4 senadors

A les eleccions al Congrés, es vota a una formació política, i s'escull la papereta de la candidatura corresponent (de color blanc). Per contra, a les eleccions al Senat, es vota a la persona i es trien 3, 2 o 1 candidats o candidates d'entre tots els candidats i candidates de les diferents formacions polítiques que figuren en una papereta única (de color sèpia). 

Podeu consultar les candidatures en aquest  ENLLAÇ.

 Ubicació dels col·legis electorals 

  • Centre Cívic el Gorg: Riera del Gorg, s/n
  • Consultori Mèdic de Montaltpark: C/ Mediterrani, 4
  • Local veïnal façana litoral: C/ Pica d’Estats, 2 - baixos de l’edifici Sorli Sport.


Col·legis electorals 2023El vot presencial es podrà exercir ininterrompudament de les 9 del matí a les 8 del vespre. Per poder votar, caldrà acreditar-se mitjançant l'original del DNI, del permís de conduir o del passaport (no passa res si estan caducats, però han de ser els originals, no una fotocòpia).L'Ajuntament farà un seguiment informatiu de la jornada electoral a través de la web, les xarxes socials i Ràdio Santvi.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.07.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^