C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
L’objectiu del taller és fomentar l’alimentació saludable i l’autonomia dels adolescents i joves a la cuina. Són receptes fàcils, ràpides i econòmiques però sobretot saludables.
La Regidoria de Salut, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza el taller Cuina sense pares, adreçat a joves d'entre 14 i 18 anys amb ganes d'aprendre receptes fàcils, saboroses i saludables. El taller és gratuït i es farà dimarts 10 d'octubre, de 17 a 19 h, a l'Espai Jove El Cau.
Podeu fer la vostra inscripció emplenant aquest FORMULARI. En el moment de fer la inscripció, els/les participants menors d’edat hauran d’adjuntar l'autorització del pare/mare/tutor/a. 15 places disponibles.
El taller Cuina sense pares s’adreça a tots aquells joves que ja no es volen quedar a dinar a l’institut i volen menjar a casa, que s’han de preparar als migdies o als vespres els àpats, que volen sorprendre amb plats diferents la seva colla o que fa poc que s’han independitzat i se’ls hi acaben les idees de què fer per menjar.
El menú que aprendran a elaborar els i les joves està format per dos plats i un batut: Guacamole amb estics de pastanaga i cogombre, arròs amb pollastre al curri i batut amb fruita.
Activitat organitzada en el marc de la Setmana de l'Alimentació Saludable