X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç viu intensament la Diada de Sant Jordi
Sant Jordi 2008 Sant Jordi 2008

A primera hora del matí, Sant Vicenç ja festejava una diada que es va viure intensament durant tota la jornada. La festa s´anunciava a través de les senyeres penjades a les balconades i finestres dels edificis municipals i de moltes cases particulars.  Les parades de roses instal·lades a Montaltpark, la rotonda de Montaltnou, la Plaça de l´Església, la zona esportiva i l´escola Sot del Camp van rebre multitud de visitants que cercaven les típiques roses de Sant Jordi. Roses, de color vermell sang, però també es van poder veure d´altres colors, sobretot de grogues.

Els altres protagonistes de la jornada, els llibres, van avançar-se a la jornada de dimecres i així, dissabte i diumenge, la parada de la Plaça del Poble va rebre la visita de tots aquells que volien conèixer les darreres novetats literàries que ens ha deixat aquest Sant Jordi ´08 i seguir els diferents espectacles que l´associació Fem Sant Vicenç havia preparat amb motiu de la Diada.

Sant Jordi 2008

Les escoles de la vila tampoc no van voler quedar-se al marge de les celebracions i van viure una jornada lúdico-festiva que va fer que els mestres i els alumnes i les seves famílies gaudissin plegats de les activitats programades a les instal·lacions del CEIP Sot del Camp i al Camp de Futbol Municipal que va acollir els actes organitzats per l´escola Sant Jordi. L´Alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa va participar d´ambdues festes i va lliurar als escolars exemplars del conte Carpòrium: un món submarí i diversos lots de llibres per a les aules de les escoles Sant Jordi i Sot del camp.

Sant Jordi 2008Guanyadors Jocs Florals 2008


 

La festa del llibre i la rosa va cloure a la Biblioteca Municipal La Muntala, on a les 6 de la tarda es va celebrar l´acte oficial d´aquest Sant Jordi ´08. En el decurs de l´acte, tramés en directe per Ràdio Santvi, a més de presentar-se diversos llibres, com el conte Carpòrium: un món submarí, de Carolina Llacher i Judit Armengol, que ha estat editat per l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en col·laboració amb Caixa Laietana, el receptari La cuina de Sant Vicenç, editat per l'Associació de Gent Gran Els Xurravins i la guia Era un temps, anys 30-40 al Maresme, editada pel Grup de Biblioteques del Maresme, també es van lliurar el premis dels II Jocs Florals de Sant Vicenç.

Sant Jordi 2008Sant Jordi 2008


 

Sant Jordi 2008Sant Jordi 2008


 

Sant Jordi 2008Sant Jordi 2008


 

Sant Jordi 2008Sant Jordi 2008


 

Sant Jordi 2008Sant Jordi 2008
 
 
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.04.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^