Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Reunió entre els alcaldes de Sant Vicenç i de Caldetes per tractar temes d'interès comú

Reunió alcaldes

Els alcaldes Javier Sandoval de Sant Vicenç de Montalt i Albert Batlle de Caldes d'Estrac s’han reunit aquest matí al consistori de Sant Vicenç per tractar temes d’interès comú entre les dues poblacions veïnes. A la reunió de treball també hi han assistit els regidors santvicentins Antonio Rocamora i Javier Granados, i la regidora caldenca, Elisabeth Segura.


Reunió alcaldes


Han parlat, entre d’altres temes, d’aspectes relatius a la mobilitat, com el servei de bus que es presta conjuntament o els acords que permeten l'intercanvi de places d'aparcament en zones reservades pels veïns i veïnes. També s’ha tractat sobre la riera de Torentbó, una via de característiques especials, ja que pertany a tres municipis, Sant Vicenç, Caldetes i Arenys de Mar, i s'ha posat sobre la taula la proposta de mancomunar serveis, per tal d'abaratir els costos i aprofitar millor els recursos de què poden disposar els dos consistoris per oferir serveis de qualitat. 

Per altra banda, els dos batlles també s'han emplaçat a treballar conjuntament perquè el nostre poble pugui recuperar la visibilitat que havia tingut fins ben entrat el segle passat en el nom de l'estació de Caldetes.


Estació tren

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^