X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dues tones d'aliments per a famílies en situació vulnerable



Els santvicentins i les santvicentines han atès la crida del Gran recapte del Banc d'Aliments i han donat 2.000 kilograms d'aliments els dies 24 i 25 de novembre.


Banc aliments


Els passats dies 24 i 25 de novembre el Banc d'Aliments va instal·lar punts de recollida als establiments Sorli i Condis de Sant Vicenç de Montalt. En total s'han recollit 2.000 Kg de productes, 1.500 Kg més que en l'edició de l'any anterior del Gran Recapte.

Les dues tones d'ajuda alimentària permetran cobrir les necessitats bàsiques a persones i famílies santvicentines en situació vulnerable. L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament és l’encarregada de coordinar i proporcionar mensualment un lot d'aliments bàsics i productes d’higiene a més d'una vintena de famílies del poble amb dificultats.

Els principals productes que s’han recollit són aliments nutritius de llarga durada com la llet, l’oli, els llegums cuits i les conserves de carn i peix, la pasta, les galetes, l’arròs i el sucre.

L’èxit, a banda de a la generositat dels donants, s’ha d’atribuir al paper que fan la Creu Roja, les persones voluntàries que són als supermercats on s’articula la recollida i el personal dels Serveis Socials Municipals que s’ocupa de l’emmagatzematge, classificació i distribució dels productes.


Gran Recapte


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^