X
A la venda dels abonaments 2024 de la piscina
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
ABBA The New Experience dona el tret de sortida als concerts de la Festa Major


Dissabte 13 de gener, el Centre Cívic El Gorg, acollirà l'actuació d'aquesta banda tribut a ABBA que, després de vuit anys de trajectòria, s'ha posicionat com una de les millors en el gènere.

El programa de concerts de Festa Major començarà aquest dissabte, 13 de gener, amb un plat fort: el concert d’ABBA The New Experience que actuarà al Centre Cívic El Gorg a partir de dos quarts d'onze de la nit.

Aquesta banda tribut a ABBA presentarà un espectacle audiovisual apte per a totes les edats, basat en la fórmula magistral de les melodies i el so únic d’ABBA, que va impregnar de màgia la vida de  moltes persones durant els anys 70 i 80. Es tracta de temes que ja formen part de la memòria col·lectiva de vàries generacions gràcies a la seva inclusió en bandes sonores de pel·lícules, musicals, homenatges... Així que, tant si sou fanàtics d’ABBA com si no ho sou, aquest espectacle és una oportunitat perfecta per a submergir-vos en el món d’ABBA i experimentar la seva música d’una manera completament nova. És una experiència que no oblidareu!

L'esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions, és gratuït amb aforament limitat.


Tribut ABBA

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.01.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^