X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Esta página en castellano Aquesta pàgina en català
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç celebra la Diada de la Gent Gran
Reserves fins al 2 de juny
Per participar en aquesta jornada festiva només cal fer una cosa: trucar al 93 791 05 11 abans del 3 de juny, i fer la reserva. L´Ajuntament posarà a disposició de les persones que tinguin problemes de mobilitat un servei de minibus, que s´haurà de sol·licitar en el moment de fer la reserva.

Diada Gent Gran 2008La Regidoria de Benestar Social ja fa dies que treballa en l´organització d´aquesta festa que s´ha anat consolidant any rere any. La diada, que tindrà lloc el proper 11 de juny, vol ser un homenatge de Sant Vicenç a totes les persones grans de la població.

Els actes de celebració s'encetaran a les 12 del migdia a l'Església Parroquial amb una Missa Solemne que comptarà amb la participació de l'Orfeó Parroquial El Delme. En acabar, sortida cap al restaurant Turó del Sol, on se servirà el dinar que clourà amb la ja tradicional sessió de ball.

La Regidoria de Benestar Social dóna les gràcies a totes aquelles persones que fan possible la Diada de la Gent Gran, sobretot a l'Associació de Gent Gran Els Xurravins i a la direcció i personal del restaurant Turó del Sol.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.05.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^