X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç estrena un nou parc esportiu a la Riera del Gorg
Parc de la Riera del GorgParc de la Riera del Gorg

A partir del dissabte,  24 de maig, la ciutadania de Sant Vicenç disposarà d´una nova zona de lleure i esbarjo, on podrà passejar, descansar a l´àrea de bancs, jugar a cistella o anar en bicicleta (obligatori ús de casc i proteccions). El nou parc està situat a la Riera del Gorg, a tocar de la rotonda de l'autopista, i romandrà obert al públic de dilluns a diumenge. Durant l´estiu, l´horari serà de 10 a 20h i a l´hivern, de 10 a 18h.

A l´entrada del parc hi trobareu uns cartells, on s´indiquen les activitat permeses i també les no permeses, com l´entrada de motocicletes i ciclomotors, les competicions de qualsevol mena, jugar a futbol o pernoctar-hi. En quant als animals de companyia, i en concret els gossos, s´ha habilitat una àrea del parc a aquest efecte tot i que sempre s´hauran de dur lligats, i amb morrió quan es tracti d´un gos d´algunes de les races tipificades com a potencialment perilloses.

Us recordem que en tractar-se d´un parc, els usos autoritzats hauran de realitzar-se amb estricta cura de la condició de parc i del respecte al gaudí del lleure i de les activitats per part de la resta d´usuaris.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.05.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^