www.svmontalt.cat
Parc de la Riera del GorgParc de la Riera del Gorg
A partir del dissabte,  24 de maig, la ciutadania de Sant Vicenš disposarÓ d┤una nova zona de lleure i esbarjo, on podrÓ passejar, descansar a l┤Órea de bancs, jugar a cistella o anar en bicicleta (obligatori ˙s de casc i proteccions). El nou parc estÓ situat a la Riera del Gorg, a tocar de la rotonda de l'autopista, i romandrÓ obert al p˙blic de dilluns a diumenge. Durant l┤estiu, l┤horari serÓ de 10 a 20h i a l┤hivern, de 10 a 18h.
A l┤entrada del parc hi trobareu uns cartells, on s┤indiquen les activitat permeses i tambÚ les no permeses, com l┤entrada de motocicletes i ciclomotors, les competicions de qualsevol mena, jugar a futbol o pernoctar-hi. En quant als animals de companyia, i en concret els gossos, s┤ha habilitat una Órea del parc a aquest efecte tot i que sempre s┤hauran de dur lligats, i amb morriˇ quan es tracti d┤un gos d┤algunes de les races tipificades com a potencialment perilloses.

Us recordem que en tractar-se d┤un parc, els usos autoritzats hauran de realitzar-se amb estricta cura de la condiciˇ de parc i del respecte al gaudÝ del lleure i de les activitats per part de la resta d┤usuaris.


Publicat el 22.05.2008