X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
On haig d'anar a votar a les eleccions del 12-M?
A Sant Vicenç de Montalt podran votar 4.876 personesHi haurà un total de 3 col·legis electorals on els santvicentins i les santvicentines podran exercir el seu dret a vot des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre de manera ininterrompuda.

Podeu consultar a quin col·legi i mesa voteu en aquest   ENLLAÇ

El 12 de maig se celebren eleccions al Parlament de Catalunya. Hi poden votar totes les persones de nacionalitat espanyola, majors d’edat el dia de la votació i empadronades a Catalunya. Els ciutadans que compleixen 18 anys el dia de les eleccions, poden votar. Per poder votar, és obligatori estar inscrit al cens electoral. El cens electoral que s'utilitza en aquestes eleccions és el tancat en data 1 de gener de 2024. També poden votar les persones amb nacionalitat espanyola que resideixen permanentment a l'estranger que han tingut a Catalunya el darrer veïnatge administratiu i que estan inscrites al cens CERA

Accediu al web de la Generalitat de Catalunya per consultar tota la informació relativa a aquests comicis.

El Parlament de Catalunya es compon de 135 diputats o diputades, que s’escullen entre les quatre circumscripcions electorals segons la distribució següent:

  • Barcelona: 85
  • Tarragona: 18
  • Girona: 17
  • Lleida: 15

Podeu consultar les candidatures en aquest  ENLLAÇ.

 Ubicació dels col·legis electorals 

  • Centre Cívic el Gorg: Riera del Gorg, s/n
  • Consultori Mèdic de Montaltpark: C/ Mediterrani, 4
  • Local veïnal façana litoral: C/ Pica d’Estats, 2 - baixos de l’edifici Sorli Sport.


Col·legis electorals 2023El vot presencial es podrà exercir ininterrompudament de les 9 del matí a les 8 del vespre. Per poder votar, caldrà acreditar-se mitjançant l'original del DNI, del permís de conduir o del passaport (no passa res si estan caducats, però han de ser els originals, no una fotocòpia).L'Ajuntament farà un seguiment informatiu de la jornada electoral a través de la web, les xarxes socials i Ràdio Santvi.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.05.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^