X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Cau Jove amplia horaris i serveis
Cau JoveLogo Cau JoveCau Jove
El Cau Jove reorganitza els horaris i l´oferta d´activitats i serveis per als joves, després d´haver adaptat als diferents usos i necessitats l´espai disponible a l´equipament juvenil de l´Avda. Verge de Montserrat.

La millora més notable és que el cau Jove amplia horaris i ara obre també els dissabtes de 5 de la tarda a 9 del vespre. La Regidoria de Joventut ha treballat en l´adequació de l´oferta del Cau Jove a les demandes i horaris dels joves perquè el jovent en pugui fer ús en les seves franges horàries de lleure. Obrir el Cau Jove els dissabtes a la tarda donarà resposta a la necessitat dels joves, que disposaran d´un punt de trobada durant les estones de lleure i podran utilitzar diversos espais per reunir-se i treballar en grup, jugar a futbolí o ping pong, fer servir  equips per a projeccions audiovisuals i videojocs i navegar per Internet des de la sala multimèdia.

L´ampliació d´horaris ha anat reforçada amb la incorporació d´un dinamitzador que donarà suport als usuaris del servei. Paral·lelament, d´acord amb l´objectiu  de  la  Regidoria de Joventut d´impulsar un procés d´activació del Cau Jove,  s´ha dissenyat un programa d´activitats regulars i es convocaran  tallers, seminaris cursos i xerrades. Totes aquestes activitats estan obertes a la participació de qui vulgui apuntar-s´hi, només cal adreçar-se al Cau Jove per a informar-se´n.

L´horari del Cau Jove és de dilluns a divendres, de 16 a 21h, i els dissabtes de 17 a 21h.  També podeu contactar-hi mitjançant un correu a joventut@svmontalt.cat o bé a  través d´una trucada al  telèfon 93 791 34 79.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.06.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^