X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç escalfa motors!!! Aquest dissabte, vine i participa a la 1a Festa del Motor
La cita és dissabte, 5 de juliol, a partir de les 11 del matí

1a Festa del Motor 2008Els amants del motor estan d´enhorabona. L´èxit de participació i la bona acollida de l´Acampada Familiar i de la Baixada de Carretons ha engrescat a la Plataforma Pro Esplai i la Regidoria de Joventut a organitzar una altra activitat dissenyada per gaudir en família. En aquesta ocasió es tracta de la 1a Festa del Motor, una proposta lúdica on petits i grans trobareu un ventall d´activitats al voltant del món del motor.

La jornada es viurà dissabte, dia 5 de juliol, a l´entorn de la Zona Esportiva i del Centre Cívic El Gorg i s´allargarà des de les 11 del matí fins a les 8 de la tarda amb un petit impàs al migdia per dinar. Hi haurà pistes de Slot; espais multimèdia; circuits de vehicles teledirigits, cars i 4X4; passis d´audiovisuals; xerrades a càrrec d´antics pilots de Sant Vicenç; exhibicions d´aeromodelisme i dues exposicions, una de fotografies i una altra de vehicles de competició i clàssics.

Cliqueu AQUÍ  per descarregar-vos el programa

Patrocinadors: Santiveri, Prades – Mataró, Auto Montalt, Ninco, Netemar, L´Aigua de Casa, Stock Logístic, Buch Fotografia i Tope Tapa,

Col·laboradors: Joan Serra, Xavi Mora, Russel Gómez,  Jordi Medina; Motos Kiko, Ramon Vicario, Sílvia Buch, Manel Carreras, Xavi Vicente, Vicenç Albalat, Joan Salichs, Sergi Torres, Prudenci Pera i Carles Vilaplana.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.06.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^