X
Crida voluntaris Festa Halloweeen
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El passat diumenge, l'Avinguda Toni Sors es va vestir de Mostra

La particularitat més gran de la Mostra és que els seus efectes duren tot l´any. I si no, fixeu-vos: ja sabem les opcions de lleure que tindrem aquest estiu pels nostres fills, tenim dades dels cursos i les activitats culturals i lúdiques que faran les entitats els pròxims mesos, i podem decidir si volem ballar, fer esport, cantar, fer teatre, estudiar, escoltar música ... i tot a Sant Vicenç de Montalt.

Mostra Entitats 2008Mostra Entitats 2008

Organitzar un esdeveniment com la Mostra d´Entitats no és gens fàcil. Participants, actes, carpes, seguretat, instal·lació elèctrica, horaris, nervis, presses i un llarg etcètera de detalls que s´han de tenir en compte perquè tot surti bé. Darrere la Mostra hi ha l´Ajuntament i, sobretot, la Regidoria de Participació Ciutadana que és la que s´ocupa del contacte amb entitats, de la logística, de lligar actes i horaris. També la Policia Local, la Brigada d´Obres i Serveis i els diferents departaments i àrees municipals que presten el seu suport i organitzen activitats durant la Mostra. Però sense cap mena de dubte la força d´aquest esdeveniment la fa la llarga llista d´associacions del nostre poble que hi han participat. N´hi ha de tot tipus, culturals, socials, esportives, lúdiques, per a petits, per a grans, de dones, musicals, veïnals, comercials, educatives...

La Mostra d´Entitats va arrencar ara fa dos anys i la primavera és, sens dubte, un excel·lent moment per sortir al carrer i fer la festa més gran, així l´organització havia previst que la Mostra d´enguany obrís portes l´1 de juny; però, les pluges, desaparegudes durant molts mesos, es van encarregar d´ajornar la Mostra fins al passat diumenge, dia 29 de juny.

Mostra Entitats 2008Mostra Entitats 2008

La calor es va fer sentir al llarg de tota la jornada al recinte firal, ubicat a l´Avinguda Toni Sors, on l´activitat es va iniciar ben d´hora quan la llarga vintena d´entitats i àrees de l´Ajuntament van començar a muntar i embellir els seus estands per tal que a les 10 del matí tot estigués a punt per rebre els primers visitants. Val a dir que més de 200 persones han participat en l´organització, bé en els estands, bé en la realització de la trentena d´actes que es dugueren a terme.
 
La inauguració oficial la féu l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, que visità un a un tots els estands participants, acompanyat de l´alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera. La jornada festiva va continuar fins a les 8 del vespre amb una pila d´activitats: tallers; xerrades; presentacions de nous projectes, com la nova campanya d´informació i sensibilització sobre la correcta gestió dels residus, engegada per la Regidoria de Medi Ambient; balls; actuacions musicals; teatre; contes; sortejos, exhibicions esportives; ballada de gegants; programa especial de Ràdio Santvi; etc.

Mostra Entitats 2008Mostra Entitats 2008

La Mostra d´enguany presentava tres novetats destacades: la concentració d´actes en una sola jornada; el canvi d´ubicació, fent-la sortir al carrer; i la paellada popular que es va convertir en l´acte més multitudinari en aplegar a més de 200 persones.

El teló de la 2a Mostra d'Entitats el van abaixar el Regidor de Participació Ciutadana, Pere Orts, i l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, des de l´escenari del Teatre del Centre Cívic El Gorg, poc després que la presidenta de Donactiva, Iolanda Pajares, els hi lliurés un escut de Sant Vicenç treballat amb Patchword.

Un cop acabada, la Regidoria de Participació Ciutadana convocarà en breu a totes les entitats i associacions de la vila a una reunió que ha de servir per valorar la Mostra d´enguany.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Publicat el 01.07.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^