X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tots contra el foc
Un any més, la Diputació de Barcelona ha posat en marxa el dispositiu de vigilància i prevenció d´incendis dels espais naturals que gestiona, que sumen una superfície de 89.664 hectàrees corresponents a 80 municipis de 13 comarques de Barcelona. Aquesta campanya es porta a terme en col·laboració amb les Agrupacions de Defensa Forestal i els municipis d´arreu de la província.

El dispositiu contempla la contractació per part dels municipis d´un contingent de guaites i vigilants, que recorreran la zona assignada, vetllant pel compliment de les disposicions legals relatives a la prevenció i extinció d´incendis forestals; en total, s´han contractat 96 vigilants, 56 guaites, 8 telefonistes i 8 coordinadors.

A més d´aquestes mesures, l´Oficina Tècnica destina recursos a la creació de noves infraestructures de prevenció i extinció, ja sigui millorant la xarxa de camins o bé instal·lant nous punts de guaita. També realitza despeses de manteniment, entre les quals destaquen l´execució de treballs de desbrossada en les franges de protecció contra el foc i obertura de tallafocs.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.07.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^