X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç homenatja els seus pilots a la 1a Festa del Motor
Els motors i la benzina han estat sempre estretament lligats a Sant Vicenç, fet que es va poder copsar en viu i en directe el passat 5 de juliol durant la celebració de la 1a Festa del Motor, organitzada per la Regidoria de Joventut i la Plataforma Pro Esplai.

1a Festa del Motor 20081a Festa del Motor 2008

Al llarg de tota la jornada, van ser molts els que, malgrat les elevades temperatures i la intensa calor, van recórrer els diferents recintes que s´havien adequat, a l´entorn de la Zona Esportiva i del Centre Cívic El Gorg, per acollir les diverses activitats relacionades amb el món del motor. Petits i grans van poder gaudir, d´allò més, jugant a les pistes de Slot o a les consoles, seguint les exhibicions d´aeromodelisme o de cotxes teledirigits, i conduint o fent de copilots de vehicles 4x4 -Tuareg-, a través d´un circuit ple de sots i desnivells.

A destacar, d´una banda,  l´excel·ent exposició de vehicles antics i de competició que es va muntar al llarg de l´avinguda Toni Sors; i d´altra, la xerrada-col·loqui que van conduir al Centre Cívic un seguit de pilots i ex-pilots de la vila, que van rebre una placa commemorativa en reconeixement a les seves respectives carreres en el món del motor. Carreres que els han portat arreu de Catalunya i, fins i tot, a travessar fronteres amb el nom de Sant Vicenç gravat al carenat dels seus vehicles o en un lloc ben visible dels seus cascs.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.07.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^