X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja torna a estar operatiu l´aparcament de camions i autobusos de la rotonda de l´autopista
L´Ajuntament informa als propietaris de vehicles amb una massa superior a 3.500Kg, autobusos, caravanes, remolcs, etc., que a partir del dia 28 de juliol, tornarà ha estar operatiu l´aparcament per aquest tipus de vehicle que es troba ubicat entre l´Av. Montaltnou i la Riera del Gorg.

El fet que aquest aparcament hagi estat utilitzat en els darrers mesos com a magatzem de les obres de construcció de la nova xarxa d´aigües (ATLL) dificultava que els propietaris dels vehicles esmentats poguessin aparcar a la zona. Dificultat que quedarà resolta en haver desaparegut, en bona part, els motius que la provocaren.

Així doncs, a partir del dia 28 de juliol s´hauran de respectar els senyals que prohibeixen aparcar aquests tipus de vehicles a tot el terme municipal de Sant Vicenç de Montalt, excepte en els llocs autoritzats. En cas de no respectar aquestes indicacions, els infractors/es seran denunciat/des en aplicació de l´article 6è de l´OOMM núm. 25, que diu:

Article 6è.- Queda prohibit l´estacionament de camions amb una MMA superior a 3.500 kg. a les vies urbanes, excepte quan estiguin realitzant operacions de càrrega i descàrrega en les zones i horaris autoritzats.

Així mateix queda prohibit l´estacionament en les vies urbanes o espais adjacents a aquestes del terme municipal, excepte en les zones específicament indicades per aquesta finalitat, dels següents tipus de vehicles:

Vehicles amb una MMA superior a les 12 tones, remolcs de qualsevol tipus, vehicles articulats, semiremolcs, camions tractors, tractors i maquinària per obres i serveis, tractors agrícoles, caravanes, autocaravanes i similars.

Els vehicles ressenyats en el paràgraf anterior podran ser autoritzats per l´Alcaldia per estacionar per un període de temps concret, en vies o espais determinats, per a la realització d´una determinada activitat o servei.”


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.07.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^