X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Es construiran habitatges socials de lloguer a Sant Vicenç
Els pisos, destinats a joves i a gent gran, es construiran al Ps. de Sant Joan

L´Ajuntament, amb aquesta actuació, vol donar resposta a una demanda latent d´unitats familiars de Sant Vicenç de Montalt, que responen a diverses tipologies i que necessiten poder tenir accés a un habitatge assequible.

Signatura conveni habitatge social juliol 2008La secretària d´Habitatge del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Carme Trilla, i l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, van signar el passat 31 de juliol un conveni per a la construcció d´habitatges dotacionals i protegits de lloguer, al poble.

Per portar a terme el projecte, l'Ajuntament de Sant Vicenç cedirà a l'Institut Català del Sòl dues finques de titularitat municipal, ubicades al passeig de Sant Joan, per a fer-hi els habitatges. D´una banda, la finca de l´Antic Sindicat, adquirida molts anys enrere per l´Ajuntament, i d´altra banda, la finca de l´antiga fàbrica Claspunt, provinent de la permuta de l´aprofitament mig del polígon sud del PPO sector 4, “La Ferrera”.

En aquests terrenys la Direcció General d'Habitatge, mitjançant l'Institut Català del Sòl, hi construirà uns 13 habitatges dotacionals, 12 habitatges amb protecció oficial, un local i places d´aparcament; aquestes xifres són estimatives ja que el número exacte d´unitats dependrà del projecte final. Els habitatges seran de lloguer i es destinaran preferentment a joves i a gent gran.

A fi de desenvolupar aquest projecte, l´Ajuntament tramita una modificació puntual de les normes subsidiàries per tal de requalificar les finques de l´antiga fàbrica Claspunt i l´antic Sindicat Agrícola per poder destinar-les a habitatges protegits i dotacionals. Aquesta modificació ve determinada pel fet que els habitatges protegits no poden estar construïts en terrenys qualificats en el planejament com d´equipament, mentre que sí ho poden ser els dotacionals per les seves especials característiques: de superfície al voltant dels 50 m2, de lloguer, i destinats a joves, gent gran i a famílies en risc d´exclusió social.

Tant la modificació puntual de les NNSS, com el contingut del conveni que s´ha signat entre l´Ajuntament i l´INCASÒL per a la construcció dels habitatges, foren aprovats per unanimitat en el Ple del passat 24 de juliol.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.08.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^