Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Cinema a la Fresca, Contes en Pijama i Bibliogimcana per creuar l´equador de la festa
Les activitats infantils, protagonitzaran les jornades de l'11, 12 i 13 d'agost

Pel·lícula Mortadel·lo i Filemó

La Festa Major d´Estiu sempre es reserva unes jornades per les tradicionals sessions de Cinema a la Fresca perquè... en aquests dies de vacances plenament festius, una altra bona manera de passar un calorós vespre és assistint a les projeccions de cinema a l´aire lliure que proposa la Regidoria de Cultura.

L´oferta, de caire familiar, ens convidarà a seguir la darrera missió dels agents secrets Mortadel·lo i Filemó el dilluns, 11 d´agost a la Plaça del Poble; i dimecres, 13 d´agost al parc de Can Boada, la visió d´Encantada ens endinsarà en el món màgic d´una bellíssima princesa i una reina malvada. En ambdós casos, el passi de la pel·lícula començarà a les 10 del vespre.


Però l´equador de la Festa Major d´enguany ens deixarà més activitats infantils que mai, ja que el dia 12, després de salvar el planeta Terra dels malfactors, Mortadel·lo i Filemó tornaran a Sant Vicenç per protagonitzar la VII Bibliogimcana de La Muntala, que s´iniciarà a les 10 del matí i s´allargarà fins a l´1 del migdia.

I el dimecres, dia 13 a partir de les 8 del vespre, tindrem l´ocasió de viatjar de la Terra a la pols de la Lluna, tot seguint les narracions que ens oferirà en Pep Duran durant la sessió de Contes en Pijama que es durà a terme a la Biblioteca Municipal La Muntala. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Divendres, 2 de gener de 2009
Divendres, dia 2, i dissabte, dia 3
Dissabte, 1 de novembre de 2008
Publicat el 06.08.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^