X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Divendres, 5 de setembre, talls de subministrament elèctric
Fecsa Endesa ha comunicat a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt que, per incrementar la qualitat del servei elèctric, el proper divendres, dia 5 de setembre, realitzarà uns treballs de manteniment i millora en la xarxa de distribució. Per aquest motiu, interromprà temporalment el subministrament d'energia elèctrica en les zones i hores que a continuació es detallen:
  • De les 5:45 a les 12:30h: carrers Drac, Escoles, Josep Brunet, La Mongia, Major, Raval de Fontmitjana, Del Rocà, Sant Jordi i Sant Josep; passeig dels Geranis; avingudes dels Països Catalans i Verge de Montserrat i Urbanització Can Gassull.
Els talls seran puntuals ja que la companya té previst ubicar generadors per tal de poder continuar subministrant energia mentre s'allarguin els treballs de manteniment. Així doncs, di no hi ha cap inconvenient només hi haurà interrupcions en el moment de connectar i desconnectar els generadors.


Preguem disculpin les molèsties que aquestes interrupcions programades els hi poguessin causar. Per a qualsevol aclariment, podeu trucar al 902 536 536

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.08.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^