X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç commemora l'11 de Setembre

Diada Nacional de Catalunya 2008Actes reivindicatius i festius s´entrellaçaran el proper 11 de setembre per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, arreu del Principat. Sant Vicenç se suma a aquesta commemoració amb l´ofrena floral el mateix dia 11, sardanes, tastet de cançons catalanes, cercavila de gegants i vermut. Però hi ha més ingredients per a la celebració d´enguany, com el concert d´en Tomeu Penya que
tancarà els actes oficials.

L´ofrena floral, que es durà a terme a les dotze del migdia a l´avinguda 11 de Setembre, serà l´acte central de la Diada a la població. Més d´una vintena d´entitats, partits polítics i els representants del Govern Municipal faran la seva ofrena un any més. Des de l´Ajuntament fem una crida a tots els veïns i veïnes perquè facin també seva la reivindicació dels drets històrics dels catalans amb la col·locació de senyeres als balcons.

La part més festiva de la Diada anirà a càrrec de la Colla Gegantera de Sant Vicenç i de l´Orfeó Parroquial El Delme que ens oferirà un tastet de cançons tradicionals catalanes. En acabar l´ofrena, l ´avinguda 11 de Setembre serà també l´escenari de l´audició de sardanes, a càrrec de la Cobla Selvamar, i del vermut popular.

Tomeu Penya interpretarà les seves cançons, d´ara i de sempre, al Centre Cívic El Gorg a partir de les 6 de la tarda. Les 300 entrades disponibles es posaran a la venda els dies 3, 4 i 5 de setembre a l´Ajuntament de 9 del matí a 2 del migdia al preu de 15 euros. Dijous, 11 de setembre, s´obrirà la guixeta del Centre Cívic dues hores abans de l´inici del concert. Aquest dia, les entrades tindran un cost de 20 euros.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.09.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^