Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arrenca una nova temporada de L'Hora del Conte a la biblioteca
Cada dimecres, a partir de l'1 d'octubre

L'hora del conteComença el curs escolar i la Biblioteca Pública La Muntala inicia la temporada d´una activitat molt apreciada pels infants de casa: L´Hora del Conte. L´espai infantil de la biblioteca serà l´escenari on s´explicaran els contes cada dimecres a 2/4 de sis de la tarda, a partir del dia 1 d´octubre. Petits i menys petits, no falteu! Us hi esperem!

Per què escoltar contes és beneficiós per als infants? En primer lloc els ajuda a desenvolupar i enriquir el seu món interior. Les històries ajuden als nens a canalitzar les seves pors, angoixes, fantasies, il·lusions... També els faciliten coneixements culturals, mostrant-los els costums d´altres llocs, molt diferents dels que ells habiten. Finalment, escoltant contes els nens desenvolupen la capacitat de parar atenció que necessitaran quan creixin per obtenir un bon rendiment en els estudis.

Per què explicar contes és una activitat enriquidora per als adults? Els adults, quan expliquem contes, establim ponts de comunicació amb els infants. Mitjançant les paraules, l´expressió, els sons i altres recursos, aconseguim viatjar plegats amb els infants cap a altres móns. Aquest viatge de la imaginació ens fa companys d´aventures i ens acosta una mica més als infants. En definitiva explicar contes ens ajuda a no deixar mai de banda el nen que cadascú de nosaltres portem a dins.

Publicat el 29.09.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^