X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´esperit de Les 3 Viles s´estén al bàsquet

Clubs de Bàsquet Sant VicençEls clubs de bàsquet de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d´Estrac i Sant Andreu de Llavaneres, amb la voluntat d´aprofitar al màxim les possibilitats que pot oferir la unió de tres viles i la suma de tres forces, han apostat per engegar un projecte esportiu comú. Així, aquesta temporada ja s´han format equips integrats per jugadors i jugadores dels tres pobles, en les categories Cadet Masculí i Femení i Infantil Masculí i Femení, que han estat inscrits a la Federació Catalana de Bàsquet.

La formulació dels nous equips ‘´3 Viles´´ es basa en la coordinació i busca conjugar interessos, infraestructures, pressupostos, motivacions i valors amb l´objectiu d´oferir als nens i nenes dels tres pobles una oferta viva, activa i de qualitat a nivell basquetbolístic.


Amb aquesta iniciativa, els clubs de Sant Vicenç, Caldes i Llavaneres persegueixen tres objectius essencials. En primer lloc, garantir la participació activa en el bàsquet a tots els nens i nenes dels tres municipis que ho desitgin; en segon lloc, respectar al màxim l´atenció que cada jugador/a requereix (sexe, edat, categoria...); i en tercer lloc, intentar que, de la suma de forces, sorgeixi un nivell de competició i aprenentatge el més rigorós i exigent possible tant pel que fa a la vesant esportiva com a la humana.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.11.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^