X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot un Nadal per gaudir-ne!!!
Il·luminació nadalencaIl·luminació nadalencaIl·luminació nadalenca


Sant Vicenç tornarà a viure amb tota intensitat les festes de Nadal. Per fer ambient nadalenc, les places i els carrers de la vila estan ornamentats amb l´enllumenat que va començar a lluir el dia 5, en fer-se fosc. La programació festiva, que combina algunes novetats amb les propostes més tradicionals, també està a punt: des del Caga Tió, els pessebres, les exposicions, i els concerts; fins la festa de Cap d´Any i la Cavalcada de Reis que, com a novetat d'enguany i pensant en els infants celíacs, llençaran caramels sense gluten.

El tret de sortida als actes programats es donarà el diumenge, dia 14, amb dues propostes per als amants de la tradició i la bona música: la inauguració al Museu del Pessebre d´una exposició dedicada al pessebrista arenyenc, Lluís Montmany, i un exquisit concert de lírica, amb fragments d´òpera i de sarsuela, que se celebrarà al Centre Cívic.

Però, els amants de la música tenen més cites imprescindibles: una, al Centre Cívic el dia 19 amb els alumnes de l´Escola de Música, i una altra, a l´Església de Sant Vicenç el dia 26 per gaudir del Concert de Sant Esteve que interpretarà l´Orfeó Parroquial. I per als més joves, una darrera proposta musical amb grups del Maresme que oferiran un Concert Jove el dia 19 a l´Envelat.

El 25 de desembre, els menuts de casa tenen una cita inajornable per a anar a despertar el Tió i fer-lo cagar a la Plaça del Poble. I per celebrar el Cap d´Any, us esperem a l´Envelat. Serà allà, on es donarà la benvinguda al 2009. Tampoc no hi faltarà, és clar, la festa d´arribada de Ses Majestats els Reis d´Orient. Les festes de Nadal es tancaran amb la Cavalcada de Reis que s´iniciarà al Camí del Padró per acabar al Pàrquing de l´Església; la cita és el dia 5 de gener, a les 6 de la tarda. Però, dies abans, els Patges Reials ens faran una visita per recollir les cartes de tots els nens i nenes de la vila. En aquesta ocasió, el punt de trobada és el local veïnal del carrer Mediterrani, els dies 2 i 3 de gener de 6 de la tarda a 8 delvespre.

Completen el programa de festes un espectacle musical infantil; la Festa de les Fades, recuperada enguany per omplir de màgia i encís el Parc dels Germans Gabrielistes; curses d´excalèxtric gegant; activitats esportives, com un partit de futbol de superveterans o un festival de patinatge; passis del Pessebre de Sant Vicenç, i la tradicional pujada per fer el Pessebre al cim del Montalt, amb parada inclosa a la baixada per esmorzar.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.12.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^