Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dilluns, dia 29 de desembre, Ple ordinari

Els/les veïns/es interessat/des en formular preguntes al Ple caldrà que prèviament les hagin presentat amb 48h d´antelació mitjançant una instància a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà o bé a través del correus electrònics: alcaldia@svmontalt.cat  o  oficines@svmontalt.cat

El Ple d´aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària el dia 29 de desembre de 2008 a les 20.00 hores a la Sala de Sessions de la Casa de la Vila, amb l´ordre del dia que tot seguit reproduïm:

ORDRE DEL DIA

PRIMER. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE L´ACTA DEL PLE DE LA CORPORACIÓ DE DATA 27 DE NOVEMBRE DE 2008.

SEGON. CORRESPONDÈNCIA OFICIAL I DESPATX D´OFICI.

TERCER. RATIFICAR, SI ESCAU, EL CONVENI MARC DE COL·LABORACIÓ I COOPERACIÓ ENTRE ELS AJUNTAMENTS DE CALDES D´ESTRAC, SANT VICENÇ DE MONTALT I SANT ANDREU DE LLAVANERES.

QUART.  PROPOSTA D´APROVACIÓ DEL REGLAMENT REGULADOR DEL SERVEI PÚBLIC D´ESTACIONAMENT DE VEHICLES A MOTOR EN ZONES ESPECIALS I DETERMINADES DE LA VIA PÚBLICA, SOTA CONTROL HORARI LIMITAT “ZONA BLAVA” I “ZONA VERDA”..

CINQUÈ. PROPOSTA DE SOL·LICITUD AL DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES DE LA GENERALITAT PER TAL QUE EN EL PROJECTE DE CONSTRUCCIÓ DE LA VARIANT DE L´ACTUAL N-II AL SEU PAS PEL MARESME, S´INCLOGUI DE MANERA PREFERENT I PRIORITÀRIA LA CONSTRUCCIÓ DE LA ROTONDA DE LA N-II.

SISÈ. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE LA CREACIÓ I CONSTITUCIÓ DEL CONSORCI DEL GOVERN TERRITORIAL DE SALUT (GTS) DEL MARESME CENTRAL. APROVACIÓ, SI ESCAU, DELS ESTATUTS DEL GTS MARESME CENTRAL. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE LA PROPOSTA DE REPRESENTACIÓ I PONDERACIÓ DE VOT DELS ENS LOCALS QUE INTEGREN EL CONSELL RECTOR DEL GTS MARESME CENTRAL. DESIGNACIÓ DE REPRESENTANTS, TITULAR I SUPLENT, AL CONSELL RECTOR DEL GTS MARESME CENTRAL.

SETÈ.  APROVACIÓ, SI ESCAU, CONVENI DE COL•LABORACIÓ ENTRE EL CONSORCI DE PROMOCIÓ TURÍSTICA COSTA DEL MARESME I ELS AJUNTAMENTS D´ARENYS DE MUNT, CABRILS, DOSRIUS, MATARÓ, PALAFOLLS, PREMIÀ DE MAR, SANT ISCLE DE VALLALTA, SANT VICENÇ DE MONTALT I VILASSAR DE DALT PER A L´EDICIÓ DEL FULLETÓ LA CUINA DEL BOLET DEL MARESME TARDOR 2008.

VUITÈ. PROPOSTA D´ACORD EN RELACIÓ AL TRASLLAT L´ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA “L´ORIOLA".

NOVÈ.  PROPOSTA D´ACORD  RELATIVA A LA MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJMENT DEL PASSEIG SE SANT JOAN (CASES SOCIALS).

DESÈ.  APROVACIÓ, SI ESCAU, DE LES  OBRES A INCOLURE DINTRE DEL FONS ESTATAL DE INVERSIÓ LOCAL APROVAT PER “REAL DECRETO-LEY” 9/2008.   

ONZÈ. PRECS I PREGUNTES.

L´alcalde
Miquel Àngel Martínez i Camarasa

Sant Vicenç de Montalt,  23 de desembre de 2008

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.12.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^