X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Afectacions de trànsit i del bus urbà amb motiu de la Festa Major
Hi haurà efectacions els dies 17, 18 i 22 de gener

Disculpeu les molèsties que els talls de trànsit us puguin ocasionar i alhora us demanem una mica de paciència i tota la precaució a l´hora de circular.

  • Dissabte, 17 de gener: A partir de les 4 de la tarda el carrer Major romandrà tallat al trànsit, amb motiu de la celebració de l´acte de lectura del pregó de Festa Major. Les parades del bus urbà de Can Cinto i Can Rams deixaran de prestar servei mentre s´allargui aquest acte.

  • Dissabte, 17, i diumenge, 18 de gener: Romandrà prohibit l´estacionament a la plaça de l´Església, amb motiu de la celebració del Mercat Medieval. Pel carrer de l´Església la circulació serà alternativa, en direcció exclusivament a la riera del Gorg.

  • Diumenge, 18 de gener: l´Av. Toni Sors romandrà tallada al trànsit a partir de les 6 del matí, amb motiu de la celebració de la Trobada de Gegants i Capgrossos. S´efectuaran talls intermitents (alguns d´ells, de certa durada, entre mitja hora i una hora) durant la cercavila, que s´iniciarà a 2/4 de 12 del migdia. Els carrers afectats són: Riera del Gorg, Av. Països Catalans, Ctra. de Cornellà, Sant Isidre, de Dalt, Sant Josep, Major, plaça del Poble i Sant Antoni. El bus urbà també quedarà afectat en el mateix tram horari.

  • Dijous, 22 de gener: Entre les 10 del matí i les 3 de la tarda, aproximadament, a la plaça del Poble romandrà prohibit l´estacionament i el carrer Major quedarà tallat al trànsit, amb motiu de la celebració de les sardanes i el vermut popular. En el mateix interval horari, les parades del bus urbà de Can Cinto i Can Rams deixaran de prestar servei.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^